Vier de lente in de winkelstraten

Om de bezoekers kennis te laten maken met alle winkelstraten van Haarlem, worden er in een tijdsbestek van 4 weken (van 6 maart t/m 2 april) winkelstraten in bloei gezet.

Haarlem Bloemenstad

Om de ondernemers bij de activatie te betrekken, maken wij hun graag onderdeel van ‘Haarlem Bloemenstad’. Iedere ondernemer die zich aanmeldt, krijgt een kratje (100 kleurrijke tulpen) voor zijn deur. Deze mogen worden uitgegeven aan klanten die een aankoop hebben gedaan. De tulpenpluktuin in de winkelstraten zal aansluiten bij de ‘Bloemenmarkt en Tulpenpluktuin’.

straten en opgeven

Planning

Etalages in bloei!

Tijdens deze activatie is het ook mogelijk om mee te doen aan de etalagewedstrijd  Bloei Op. “Wie heeft de mooiste lente etalage?” Deze wedstrijd vindt plaats van 1 maart t/m 7 april. De ondernemer die zijn etalage tot de meest originele, inspirerende en lentetastische etalage heeft gecreëerd, reiken wij een mooie prijs uit.

1ste prijs: Advertentie / social media post Haarlem City Blog t.w.v. €500,00
2e prijs:    Zichtbaarheid onderneming digitale schermen Haarlem (via Haarlem Marketing) t.w.v €250,00.

Kleurrijke Tulpenpluktuin en bloemenmarkt

Op zondag 7 april van 11.00 tot 17.00 uur wordt de Grote Markt omgetoverd tot bloemenzee. Op de bloemenmarkt komen ondernemers van Haarlem en externe marktkraamhouders uit de omgeving te staan met mooie, kleurrijke, lente- en bloemproducten. Hier kunnen bezoekers in direct contact komen met de ondernemers die Haarlem (of omgeving) te bieden heeft. De ondernemers kunnen de bezoekers verwijzen naar de fysieke winkel voor meer informatie of een breder assortiment. Ook komt er een tulpenpluktuin te staan met 40.000 tulpen! Als de bezoekers van de binnenstad een aankoop hebben gedaan bij één van de ondernemers t.w.v. minimaal 10 euro, mogen zij gratis tulpen (10 stuks) komen plukken. Verras je dierbare, buurman, vriendin of jezelf met een bosje tulpen, want wie wordt er nou niet blij van bloemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Haarlem