Voorjaarsevenement

Contact

Adres:
Stadskweektuin NME Haarlem
Kleverlaan 9
2023 JC HAARLEM
Plan je route

Informatie

Evenement voor de echte tuinliefhebber.

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 vindt in de Haarlemmer Kweektuin het grote jaarlijkse Voorjaarsevenement plaats!

Het evenement richt zich op de noodzakelijke vergroening van de particuliere buitenruimte. Noodzakelijk, omdat tuinen een substantieel deel uit maken van het groen dat wij voor ons welzijn nodig hebben. Dat geldt in het bijzonder voor het westen van ons land. Het aanbod bestaat uit heel veel bijzondere (moes)tuinplanten.

Daarnaast bieden deelnemers milieuvriendelijk tuinhout, mooi hoogwaardig gereedschap en minuscuul kleine beestjes ter bestrijding van plaagbeestjes aan. Anderen geven bemestings- en verzorgingsadviezen en verkopen het benodigde materiaal. De ‘wilde dieren’ rond de woning, denk aan tuinvogels, vlinders, bijen en egels, worden niet vergeten.

Enkele deelnemers verzorgen een kinderactiviteit, er is een kleine speeltuin, een kabouterpad en een dierenweide. Het is een evenement voor het hele gezin. Op het terrein is ook een horecabedrijf gevestigd. De organisatie is in handen van Natuur- en Milieueducatie Haarlem en vindt plaats in de Haarlemmer Kweektuin; gelegen aan de Kleverlaan 9. Ruime parkeergelegenheid vindt men in de nabij gelegen Cronjé-garage.

Neem alvast een kijkje

Wanneer

  • zaterdag 14 april 201811.00 - 16.00 uur
  • zondag 15 april 201811.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Reviews