Speurtochten Informatieboerderij Zorgvrij

Informatie

Op Informatieboerderij Zorgvrij in Spaarnwoude kunnen diverse speurtochten worden gedaan. Er is een speurtocht door het spinnenbos en door het egelbos.

Egelbos (4 t/m 7 jaar) In het egelbos zijn 6 opdrachten die te maken hebben met egels. Na afloop kunnen de kinderen een egeltje tekenen. De speurtocht duurt ca. 45 minuten. Reserveren is noodzakelijk en de kosten bedragen €2,50 per boekje (max 5 kinderen per boekje).
Spinnenbos (8 t/m 12 jaar) Een leuke actieve speurtocht door het spinnenbos. Ieder groepje krijgt een rugzak mee. Maximaal 5 kinderen per rugzak. Daarin zitten alle benodigdheden voor de spelletjes en opdrachten die in het teken staan van spinnen en kleine diertjes. En voor de kinderen is er limonade, maar o jee, er zitten geen bekers in de tas. Wat nu? Dan maar zelf een beker vouwen van papier. Kan dat eigenlijk wel? In het Spinnenbos is er tussendoor van alles te doen. Lekker klauteren in het speelweb, rennen door de wilgentunnels en hutten bouwen. Er zijn maximaal 5 rugzakjes tegelijk te huur en de kosten bedragen €10,- per rugzakje. Reserveren is noodzakelijk.
Borg voor alle speurtochten € 10,- per stuk

Het is mogelijk een speurtocht vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Neem alvast een kijkje

Wanneer

  • elke zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • van € 2,50 tot € 10,00

Reviews