K-day Kenaupark 2018

Informatie

Koningsdag 2018 = K-Day Kenaupark (editie 6 alweer) Het belooft weer een geweldig feest te worden. Iedereen is al spulletjes aan het verzamelen om te verkopen, dansschoenen uit het vet aan het halen, en aan het oefenen op zijn/haar instrumenten.

7.00 uur                 vrijmarkt inrichten!!
8.00 uur                 koffiebar open
9.00 uur                 officiële Opening
11.00 uur               gratis springkussens: aangeboden door het Oranje Comite Haarlem

11.00 - 12.00 uur Het Interscholair Toernooi (HIT) 
is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor schoolbandjes en andere acts. Veel van deze bandjes braken in het verleden door en ook dit jaar ligt het niveau super hoog. De 3 finalisten in de categorie Bands en Singer-Songwriters van dit jaar openen wederom. 

12.30 - 14.00 uur J. Wave Kings
J. Wavekings is een jong en energiek blues trio dat je gelijk zal overtuigen met een echte passie voor blues. Alle voetjes van de vloer op de grote grasdansvloer in het Kenaupark!

14.30 - 16.00 uur #trendingtopic
weet je nog toen je voor het laatst helemaal uit je dak ging bij een live band? Toen je alles kon meezingen en pijn in je keel en voeten had aan het einde van de avond? Is het niet fantastisch als het repertoire een feest der herkenning is? Dat vinden wij nou ook. En daarom #trendingtopic: met z'n 6-en spelen ze de pop- en rockhits vanaf de jaren '70 met hier en daar een verrassend muzikaal uitstapje.

16.30 - 19.00 uur Uncle Sue
Dit jaar een dijk van een uitsmijter met de Haarlemse Funk en Soul band Uncle Sue. Een eigenwijs repetoire uit eigen studio met een sound die teruggrijpt naar de sixties en seventies. En omdat Koningsdag dit jaar op een vrijdag valt met een vrij weekend erna gaan we dit jaar een uurtje langer door dan normaal!                             

De Hele dag: Vrijmarkt & Games

Note: het programma is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. We houden je zo veel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen via Facebook

Wanneer

  • vrijdag 27 april 201807.00 - 19.00 uur

Reviews