Er zijn meerdere applicaties voor Haarlem op je mobiel. Zo is er een app waarin het mogelijk is om Haarlem thuis al in 360 ° te bezoeken en is er een app met informatie over de stad die offline ook werkt. Hieronder staan een aantal app's uitgelicht.

Haarlem City Guide App

Deze gratis Haarlem app biedt de leukste uitgaanstips, bezienswaardigheden en handige adressen. Tevens is het mogelijk d.m.v. het bijhouden van een favorietenlijstje de app locatie-based te personaliseren. De app is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels en ook offline te gebruiken. 

Download

Haarlem VR

Neem alvast een kijkje in Haarlem!
Via de app met 360° video’s en foto’s en de tot bril te vouwen cardboard, waan je je midden op de Grote Markt. Vanuit daar kun je een kijkje nemen in het eeuwenoude Stadhuis, varen over het Spaarne en een bezoek brengen aan de Grote of St. Bavokerk met het beroemde Müllerorgel of grand café en bierbrouwerij Jopenkerk.

De app is inmiddels in het NL en EN beschikbaar.

Download

Haarlem City Information

Met de CityInformation App blijf je altijd op de hoogte van alles wat er speelt in Haarlem. Het voordeel van deze app is dat je ook kunt schakelen naar een andere stad. Lees het lokale nieuws, bekijk de lokale evenementen en ga op zoek naar de mooiste plekken van de stad.

Download