Wandelfolders en winkelroutes

ontdek de leukste plekjes

De leukste plekjes, mooiste routes en bijzondere highlights van Haarlem zijn gebundeld in handige wandelfolders, winkelroutes en brochures. Deze producten zijn verkrijgbaar bij VVV Haarlem of te downloaden via de website. Speciaal voor kinderen is er een speurtocht door de stad en waterliefhebbers krijgen tips en praktische informatie over varen in Haarlem en omgeving met de waterrecreatiefolder. Wie de stad écht goed wil leren kennen, boekt bij VVV Haarlem een stadswandeling onder leiding van een gids. 

Fietsroutes

Wil je er op uit met de fiets? Voor de mooiste fietsroutes van Haarlem en omgeving kun je bij VVV Haarlem terecht. Ook vind je er knooppuntenkaarten en informatie over fietsverhuur. 

Fietsverhuur

Wandelen met een stadsgids

Je kunt natuurlijk op je eigen houtje door Haarlem wandelen, maar onder leiding van een stadsgids is het nét even leuker. Je wordt meegenomen naar de verborgen schatten in de binnenstad, krijgt interessante informatie over de dingen die je tegenkomt én je hoort de grappigste Haarlemse anekdotes. Je kunt kiezen uit verschillende themawandelingen. De  wandelingen zijn te boeken via VVV Haarlem.

Meer informatie