Stadswandeling

onder leiding van een gids de stad door

In Haarlem staan enthousiaste stadsgidsen voor je klaar om je de stad te laten zien. Ze vertellen je over de historie van de stad, de architectuur, monumenten, hofjes en natuurlijk de anekdotes over Haarlemmers en hun omgeving. Op vrijdag, zaterdag en zondag (tot 1 september) zijn er wekelijkse wandelingen waarbij je kunt aansluiten. (Graag van te voren reserveren)
Wandel je liever met een eigen groep onder leiding van een gids dan kun je een speciale themawandeling boeken,
deze zijn ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans. De meeste wandelingen duren circa 1,5 uur. 

Reserveer nu

Wekelijkse wandeling

Iedere vrijdag, zaterdag (en zondag tot en met 1 september) start om 14.00 uur bij VVV Haarlem een wandeling onder leiding van een enthousiaste stadsgids.

De gids vertelt allerlei wetenswaardigheden over de Haarlemse binnenstad en voert je in circa 1,5 uur langs de meest bijzondere plekjes. Hofjes en monumenten worden bezocht waarbij het verschil tussen rust en reuring, historie en het heden duidelijk zichtbaar wordt.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Haarlem en kosten 7,50 euro per stuk. 

Wil je na deze stadswandeling ook nog Haarlem vanaf het water bekijken? Je kunt nu een combideal boeken bij het VVV: voor € 20,50 een stadswandeling met aansluitend om 15.45 uur een rondvaart in een open sloep met de Vrienden van het Spaarne.

Reserveren

Zelf een wandeling maken aan de hand van een folder