Tasting Divine Beer

in brouwerij, grand café en restaurant de Jopenkerk Haarlem

Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten. Onder het genot van een borrel kunnen bezoekers het brouwproces van Jopenbier aanschouwen.

€ 12,50 p.p.

Reserveer nu

Inhoud arrangement:

Maak in het grand café van de Jopenkerk Haarlem kennis met de diverse Jopenbieren in uiteenlopende smaken. Achter ieder Jopenbier schuilt een bijzonder verhaal en dat proef je! Tasting Divine Beer bestaat uit drie Jopenbieren in proefglazen inclusief uitleg. Een gevarieerde proeverij met voor ieder wat wils. Geniet van de rijke smaken van Jopen en de gezelligheid van de Jopenkerk Haarlem.

Reserveren

Prijs:
De proeverij is dagelijks mogelijk (op basis van beschikbaarheid). Voor Tasting Divine Beer op zaterdag of zondag kun je online reserveren. Voor overige dagen reserveer je via 023 - 533 4114 of jopenkerk@haarlem.nl.

De proeverij is geschikt vanaf 1 tot 16 personen. Ben je met meer dan 16 personen? Informeer dan via 023 - 533 4114 naar de mogelijkheden.

Reserveer nu