Pers

In Haarlem is het hele jaar door van alles te doen. De stad staat bekend om een hoogwaardig cultureel aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer: zeer geschikt voor publicatie!

Persberichten en persbezoeken

Ben je een redacteur, journalist, blogger of vlogger en wil je op onze perslijst zodat je de persberichten van Haarlem Marketing ontvangt? Of ga je een artikel schrijven over Haarlem en wil je graag tips voor je bezoek aan de stad? Of heb je al iets gepubliceerd over Haarlem en lijkt het je leuk als Haarlem Marketing dit ook via haar (social media) kanalen onder de aandacht brengt? Laat het ons weten via info@haarlemmarketing.nl.

Evenementen

Jaarlijks vinden er tientallen evenementen in Haarlem plaats. Op basis van de verstrekte informatie door evenementenorganisatoren wordt de Haarlemse Evenementenlijst samengesteld.

Heb je vragen, opmerkingen of tips over evenementen? Neem contact op met evenementencoördinator van de gemeente Haarlem Chantal Baas via e-mailadres cbaas@haarlem.nl of telefoonnummer +31 (0)6 - 246 962 64. 

Meer weten over markten en kermissen? Neem contact op met gemeentelijk coördinator Ed Mense via e-mailadres e.mense@haarlem.nl of telefoonnummer +31 (0)6 - 462 150 83.

Voor de meest complete agenda van Haarlemse evenementen kun je terecht in de UITagenda op visithaarlem.com.

Beeldbank en tekstbank

Haarlem Marketing beschikt over een beeldbank met foto’s en video's, die zonder kosten gebruikt kunnen worden voor redactionele doeleinden. Om de foto’s te kunnen gebruiken is het wel verplicht om de naam van de fotograaf te vermelden.

Een selectie van onze beeldbank is te vinden in de Dropbox van Haarlem Marketing. Hierin vind je ook een map met teksten om te downloaden.

Meer informatie over beeld en tekst? Mail met info@haarlemmarketing.nl of bel +31 (0)23 - 571 22 62.