Haarlem Partnerschap

City Marketing doe je samen. Daarom is het Haarlem Partnerschap voor Haarlem van groot belang. Los van de financiële ondersteuning is het commitment en de verankering van de marketingstrategie in de stad een voorwaarde voor het slagen van een goede stadspromotie. 

Wat betreft het financiële commitment biedt Haarlem Marketing verschillende partnerpakketten aan: goud, zilver en brons. Als Haarlem Partner profiteer je van diverse voordelen, zoals exclusiviteit in exposure, mediakorting, online- en offline promotie, netwerkmogelijkheden én je kunt meepraten over de toekomstige ontwikkelingen van het Haarlems toeristisch product.

Wil je meer weten over het Haarlem Partnerschap? 

Neem contact met ons op
 

Jaarplan Haarlem Marketing

Partnerships 2018

Ontdek de verschillende pakketten; goud, zilver en brons. Als Gouden Haarlem Partner profiteer je optimaal. Kiezen voor goud betekent prominente exposure, mediakorting en meepraten over de toekomstontwikkelingen van Haarlem Partners en het Haarlems toeristisch product.

De Grote of St Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem.

Aanmeldformulier 2018

MICE Module 2018

Door lid te worden van het Convention Bureau participeer en/of neem je deel aan activiteiten die georganiseerd worden om (event)locaties, hotels, restaurants en leveranciers te etaleren en onder de aandacht te brengen bij zakelijke opdrachtgevers in binnen- en buitenland.