Skip to content
haarlem-varen-spaarne-molen-adriaan-zuidam-terras-eten-drinken

Campagnes en projecten

Zomaar Haarlem

Een stad met vele gezichten.

Haarlem is een bijzondere stad. Een stad met vele gezichten. Met indrukwekkende kerken en smaakvolle restaurants. Met stijlvolle modewinkels en een groot cultureel aanbod. Een stad die wordt omringd door schitterende natuur, met het strand op fietsafstand. Een stad met een prettige sfeer. Dit gaan wij de komende periode aan heel Nederland vertellen, inclusief aan de Haarlemmers zelf. Haarlem Marketing lanceert deze week de campagne Zomaar…

Haarlem Midweek

Haarlem Midweek

IN HAARLEM EN OMSTREKEN

Wel de actie, maar niet de drukte: doordeweeks ontdek je veelzijdig Haarlem in alle rust. Laat je betoveren door de historische binnenstad. Struin langs verborgen hofjes, museumschatten en winkels die je nergens anders ziet. Zet je zintuigen aan het werk in een van de vele goede restaurants en geniet van een borrel met geweldig uitzicht. Slaap zoals je nog nooit geslapen hebt na een portie frisse zeelucht. Een Haarlem Midweek biedt je alle stadsavonturen zoals de locals die beleven.

Local food fietsroute

IN HAARLEM EN OMSTREKEN

Al fietsend je omgeving ontdekken, van het ene onontdekte food pareltje naar het volgende. Ondertussen luisterend naar inspirerende verhalen van de lokale makers op deze route én interessante informatie over Haarlem en omstreken opdoen. Dat is de Local food fietsroute in een notendop!

Haal alles uit Haarlem

WELKOM!

We zijn in week x gestart met de campagne Haal alles uit Haarlem: een retailcampagne om bewoners en mensen uit de regio bewust te maken van het kwalitatief hoogstaande en gevarieerde aanbod in eigen stad. We verleiden hen dan ook graag om alles wat zij zoeken vooral uit Haarlem te halen.

Dit wil je niet missen

WELKOM!

In 2020 zijn wij gestart met het uitrollen van campagnes gericht op onze vier pijlers, met als slogan 'Dit wil je niet missen'. Vanuit project Toekomstbestendig Haarlem tonen we bekende en minder bekende plekken en thema’s om zowel bewoners als bezoekers te inspireren eens andere plekken te bezoeken. In het kader van bezoekersspreiding is deze campagne, samen met de druktemeter, een belangrijke tool om bewoners en bezoekers veilig op pad te kunnen sturen in Haarlem e.o.

Blijf op de hoogte

HAARLEM MARKETING NIEUWSBRIEF

Mis geen campagne, nieuws of activiteit door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Haarlem!