Aanmelden Open
Monumenten-
dagen Haarlem

Open Monumentendagen 14 & 15 september 2024

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Open Monumentendagen zijn gestart. Stelt u dit jaar de deuren van uw monumenten/pand ook open voor publiek? Aan meedoen met de Open Monumentendagen is maar één voorwaarde verbonden: uw locatie moet gratis toegankelijk zijn.

Wij hopen samen met u weer een mooi programma voor de Open Monumentendagen te kunnen samenstellen. Nadat u het aanmeldformulier heeft verzonden zullen wij de aanmelding verwerken. Zo wordt het opgenomen in het programmaboekje en vermelden wij de openstellingen op de landelijke website openmonumentendag.nl en op visithaarlem.com.

Wanneer u vragen heeft, horen wij dit graag. U kunt contact met ons opnemen via info@haarlemmarketing.nl.

Deze editie van de Open Monumenten krijgen routes extra aandacht.

Nederland Monumentenland lanceert deze zomer een OMDapp, waarbij het maken van persoonlijke routes ook centraal zal staan.

Daarnaast ontwikkelen wij, Haarlem Marketing, ook steeds meer verschillende routes. Aan de hand van de openstellingen en de extra georganiseerde activiteiten zullen wij suggesties voor routes promoten.

Er komt steeds meer vraag naar een overzicht van activiteiten voor kinderen/gezinnen tijdens de monumentendagen, deze krijgen ook graag extra aandacht (mogelijk d.m.v. een voorgestelde route).

Inspiratiedocument

Het landelijke thema van de Open Monumentendagen is dit jaar ‘Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen’. De slogan die hierbij past is ‘onderweg’. Nederland Monumentenland heeft over dit thema een inspiratiedocument gepubliceerd.

Aanmelden Open Monumentendagen 2024

Informatie monument

Gegevens contactpersoon

Deelname

Aanmelden

Haarlem