Next stop:
Haarlem

Ontdek de ideale mix van professionele mogelijkheden en charmante stadsgezichten in Haarlem. Of je nu een zzp'er bent op zoek naar een inspirerende werkplek, of een organisatie die het perfecte congres wil organiseren, Haarlem verwelkomt je met open armen en oneindige mogelijkheden.

Waar zakelijk en plezier ontmoeten.

In het hart van de stad vind je alles wat je nodig heeft voor jouw zakelijke evenementen: state-of-the-art faciliteiten, unieke vergaderlocaties en luxe hotels. Na het werk kun je ontspannen in de sfeervolle cafés, genieten van culinaire hoogstandjes in de restaurants, of de rijke historie van Haarlem verkennen. Alles binnen handbereik.

Met 'Next stop: Haarlem' nodigen we je uit om de stad zelf te ervaren. Of het nu voor een dag is of voor een langdurig project, Haarlem biedt een onvergetelijke ervaring waar zaken en plezier naadloos in elkaar overlopen. Laat Haarlem jouw volgende stop zijn. We beloven dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

Niet zomaar een stop

maar een bestemming

Haarlem ligt perfect tussen het bruisende Amsterdam en de rustgevende kust, op een steenworp afstand van Schiphol. Ideaal voor wie voor zaken komt, maar ook van sfeer houdt. Dankzij de unieke combinatie van gemakkelijke bereikbaarheid en een gezellige, historische omgeving is Haarlem de ideale stad voor jouw zakelijke event.

Lorem Ipsum

Haarlem is een van de parels van Noord-Holland. Een plek waar stedelijke allure en de menselijke maat hand in hand gaan. Hier is nog tijd voor een persoonlijk praatje. Terecht is dit de hoofdstad van de provincie. Dicht bij de natuur vind je hier een grote variëteit aan musea, horeca en winkels. Deze historische stad verdient het om nationaal en internationaal in de schijnwerpers te worden gezet. Daar werken wij hard aan, elke dag weer.

Aan de basis van al onze activiteiten staat onze meerjarenstrategie 2022-2024. Hierin beschrijven we onze doelen, doelgroepen en de uitgangspunten van onze strategie. Ieder jaar vertalen we dit naar een jaarplan. Hierin staat concreet wat we dat jaar gaan doen. Onze plannen sluiten aan op de Toeristische Koers van de gemeente Haarlem.

Lorem Ipsum

Onze kernwaarden en focus op de vier pijlers liggen aan de basis van al onze activiteiten. In ons meerjarenplan beschrijven we onze plannen, doelen, doelgroepen en uitgangspunten. Dit vertalen we ieder jaar naar een jaarplan, waarin concreet staat wat we dat jaar gaan doen. Verder sluiten onze plannen aan op de Toeristische Koers van de gemeente Haarlem.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Haarlem

Aanmelden