pexels-daria-obymaha-1683975

Huisstijl

Huisstijl

HAARLEM MARKETING

Maak gebruik van de Haarlem-huisstijl en vergroot zo de herkenbaarheid van je bedrijf of organisatie én van Haarlem.  Gebruik (delen van) de huisstijl, bijvoorbeeld het Haarlem-logo, op je eigen communicatiemiddelen, zoals je website of drukwerk. Hierdoor creëren we samen een eenduidige en herkenbare uitstraling richting zowel leisure als zakelijk bezoek aan Haarlem.

Onze brandguide vertelt hoe je gebruikmaakt van de Haarlem huisstijl en welke huisstijlelementen beschikbaar zijn. De huisstijltoolkit geeft je toegang tot de verschillende huisstijlelementen. Deze zijn los te downloaden in verschillende bestandsformaten. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder.

Blijf op de hoogte

HAARLEM MARKETING NIEUWSBRIEF

Mis geen campagne, nieuws of activiteit door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Haarlem!

Brandguide Haarlem

HAARLEM MARKETING

Haarlem Marketing heeft een DNA-fundament en kernwaarden vastgelegd die de stad en alles wat zij is het beste omvatten. In onze brandguide vertellen we je hier meer over. Daarnaast kun je in de brandhuide terugvinden welke kleuren we, middels de kleurenpsychologie, hebben gekoppeld aan ons DNA en onze kernwaarden. Ook vind je in de guide het Haarlem-logo terug. Onderneem je in Haarlem en wil je dat jouw verhaal aansluit op het collectieve verhaal dat we in Haarlem uitdragen? Lees de brandguide dan eens door.

Toolkit
Download onze logo-toolkit, zodat je het Haarlem-logo ook op jouw uitingen kunt toepassen.

Aanmelden

Haarlem