Schermafbeelding 2021-08-17 om 16.05.46

Divisies

Divisies

HAARLEM MARKETING

Visithaarlem.com is dé toeristische website van Haarlem. Bezoekers en bewoners van Haarlem vinden hier informatie over alles wat er te doen, te zien en beleven is. Denk aan de UIT-agenda (een complete evenementenagenda), culturele organisaties, accommodaties, restaurants, winkels en natuurgebieden.

Wat kan visithaarlem voor jou betekenen?

HAARLEM MARKETING

Ben je een toeristisch, horeca- of recreatieve ondernemer? Dan kun je niet ontbreken op de site van en over Haarlem! Mail je gegevens via deze link, dan zorgen wij voor een vermelding. Schrijf hiervoor originele teksten en stuur ons bij voorkeur kwalitatieve foto’s die we bij de vermelding kunnen plaatsen.

Organiseer je ook evenementen met je bedrijf? Ook deze vermeld je op visithaarlem.com, in de UIT-agenda. Je vermelding op visithaarlem.com is gratis en eenvoudig te regelen via deze link

* Gebruik altijd foto's die in jouw bezit zijn, of foto's waarvan je zeker weet dat ze rechtenvrij geplaatst mogen worden. Algemene foto's van Haarlem vind je in onze beeldbank. Gebruik geen gekopieerde teksten vanaf je eigen website, een kopie wordt 'bestraft’ door Google en zorgt voor een lagere ranking.

Inloggen

Registreren

Evenement aanmelden

Blijf op de hoogte

HAARLEM MARKETING NIEUWSBRIEF

Mis geen campagne, nieuws of activiteit door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Haarlem!

Aanmelden

Haarlem