Skip to content
alex-dudar-083mFk553UI-unsplash

Het merk Haarlem

Campagnes & projecten

WELKOM!

Wij zetten ons in om bezoekers te verleiden Haarlem te bezoeken. Voor een midweek, weekendje weg, vakantie of voor een zakelijk bezoek. Ook zetten we in op herhaalbezoek uit de regio (met name pijlers retail en gastronomie). Dit doen wij met een mix van promotiemiddelen, middels een combinatie van on- en offline kanalen.

Samen vertellen we het verhaal van Haarlem. We willen samen met jou het verhaal van Haarlem vertellen. Sluit jouw bedrijf of organisatie aan bij de pijlers van Haarlem en de gekozen doelgroepen? En/of heb je een leuk idee?  Neem dan contact met ons op!

Brandguide Haarlem

HAARLEM MARKETING

Haarlem Marketing heeft een DNA-fundament en kernwaarden vastgelegd die de stad en alles wat zij is het beste omvatten. In onze brandguide vertellen we je hier meer over. Daarnaast kun je in de brandhuide terugvinden welke kleuren we, middels de kleurenpsychologie, hebben gekoppeld aan ons DNA en onze kernwaarden. Ook vind je in de guide het Haarlem-logo terug. Onderneem je in Haarlem en wil je dat jouw verhaal aansluit op het collectieve verhaal dat we in Haarlem uitdragen? Lees de brandguide dan eens door en download onze logo-toolkit, zodat je het Haarlem-logo ook op jouw uitingen kunt toepassen.

Blijf op de hoogte

HAARLEM MARKETING NIEUWSBRIEF

Mis geen campagne, nieuws of activiteit door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Haarlem!