Stayokay Haarlem

Informatie

Stayokay Haarlem is gevestigd in een historisch pand naast het stadspark Schoterbos/Noordersportpark in Haarlem-Noord. Stayokay Haarlem is een geliefde locatie voor groepen, families en bedrijven en biedt een uitgebreid pakket aan faciliteiten. Zo zijn er diverse multifunctionele zalen, twee gezellige bars, een terras en een restaurant. Bovendien organiseert Stayokay Haarlem samen met partners de leukste (outdoor) activiteiten.

Stayokay Haarlem is door haar ligging en faciliteiten zeer geschikt voor zowel feestelijke als zakelijke gelegenheden. Het hostel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren kan op eigen terrein en in de directe omgeving.  

Stayokay ondersteunt het initiatief Stay4all. Stay4all zorgt ervoor dat leerlingen die wegens financiële problemen thuis niet meekunnen op schoolkamp, toch meegaan. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter. Door te vergaderen bij Stayokay, steun je automatisch dit initiatief. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All.

Onze medewerkers denken graag mee over de invulling van jouw event en zorgen voor een scherp geprijsde offerte. 

 

Neem alvast een kijkje

Prijzen

  • toelichting prijs: Stayokay Haarlem denkt graag met je mee over de invulling en zal zorgen voor een scherp geprijsde offerte.

Reviews