Molen De Adriaan

Informatie

Vergaderen, workshops, presentaties en seminars houden, een verjaardag of jubileum vieren of trouwen? Dat alles kan in de Molen De Adriaan!

Na een verwoestende brand in 1932 duurde het tot 2002 tot dit unieke monument werd herbouwd. Sindsdien domineert deze stellingmolen weer als vanouds het Haarlems stadsgezicht, nu ingericht als museummolen. U kunt hier onder de leiding van een gids en aan de hand van modellen en visuele presentaties veel te weten komen over de geschiedenis van De Adriaan en andere Nederlandse Molen. Vanaf de stelling heeft u een fantastisch uitzicht op de skyline van Haarlem.

De ontvangstruimte op de begane grond en de “trouwzaal” op de eerste verdieping zijn te huur voor uw eigen evenement. Met maximaal 40 mensen dineren of vergaderen of met 80 man een staande receptie binnen de molen. Met tenten rond de Molen kunnen we grotere groepen aan. Audio/video apparatuur is aanwezig.  Koffie/thee arrangement tot en met complete catering is mogelijk.

Bent u geïnteresseerd om uw activiteit op deze karakteristieke locatie te houden met/zonder rondleiding en rondvaart? (totale kosten vanaf € 200,=) Dan kunt uw contact opnemen met het bestuur van Stichting Molen De Adriaan, tel: 06 290 68 476 of e-mail info@molenadriaan.nl.

Wij ontvangen u graag!

Neem alvast een kijkje

Reviews