Carlton Square Hotel

Informatie

Het Carlton Square is een intiem viersterren hotel dat internationale allure weet te combineren met hartelijke gastvrijheid in een luxueuze sfeer.

Het 'home away from home' gevoel. Uniek gelegen in de historische stad Haarlem en aan de belangrijkste uitvalswegen naar o.a Schiphol.

Het Carlton Square is uitermate geschikt voor (internationale) conferenties tot 120 personen en ook groepsdiners behoren tot de absolute mogelijkheden. Daarnaast beschikt het hotel over 2 moderne boardrooms voor vergaderingen tot 14 personen. 
Het Carlton Square beschikt over 122 royale, luxueuze hotelkamers. De drie verschillende kamertypes ademen een eigen sfeer uit. Alle kamers zijn voorzien van:
- Airconditioning     
- Bad/ douche of inloopdouche
- Flatscreen

Het hotel beschikt over Bar & Kitchen Zocher! De hele dag geopend en altijd actief voor onze gasten. Bij Zocher serveren we stoere gerechten vanuit onze open keuken. Herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek. In onze bar serveren wij een heerlijke verse barista koffie en schenken wij verder alle dranken waar een gast naar verlangt. Behalve speciaal bieren van de tap en lekkere wijnen hebben we ook een verrassende cocktailkaart. Van Haarlemmers, voor Haarlemmers; of wie zich zo wil voelen!

Neem alvast een kijkje

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor