Carlton Square Hotel

Informatie

Het Carlton Square is een intiem viersterren hotel dat internationale allure weet te combineren met hartelijke gastvrijheid in een luxueuze sfeer.

Het hotel wordt gerund door persoonlijkheden uit Haarlem, die de stad een warm hart toedragen en de passie hebben dit met jou te delen. Carlton Square is uniek gelegen in de historische stad Haarlem en aan de belangrijkste uitvalswegen naar o.a Schiphol.

Het Carlton Square is uitermate geschikt voor (internationale) conferenties tot 200 personen en ook groepsdiners behoren tot de absolute mogelijkheden. Onlangs heeft het hotel de zalen volledig vernieuwd in een inspirerend en levendig design.

Het Carlton Square beschikt over 124 royale, luxueuze hotelkamers. De drie verschillende kamertypes ademen een eigen sfeer uit. Alle kamers zijn voorzien van: 
- Airconditioning     
- Bad/douche of inloopdouche 
- Flatscreen 
- Een Topperbox® bed

Bij het hotel hoort de dynamische plek; Bar & Kitchen Zocher! De hele dag geopend en altijd actief voor onze gasten. Bij Zocher serveren we stoere gerechten vanuit onze open keuken. Herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek. In onze bar serveren wij een heerlijke verse barista koffie en schenken wij verder alle dranken waar een gast naar verlangt. Behalve speciaal bieren van de tap en lekkere wijnen hebben we ook een verrassende cocktailkaart. Van Haarlemmers, voor Haarlemmers; of wie zich zo wil voelen!

Neem alvast een kijkje

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor