Het Dolhuys

Informatie

Op zoek naar een historische en cultureel rijke locatie op een centraal gelegen plek in Haarlem? Dolhuys | museum van de geest beschikt over meerdere ruimtes voor uiteenlopende evenementen.

De combinatie van een monumentaal pand, uitgerust met moderne apparatuur en een museum vol inspirerende verhalen maken het Dolhuys tot een unieke locatie. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en zelfs per boot.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar. Een moderne en lichte vergaderruimte, een zeer exclusieve Regentenkamer met origineel beschilderd behang uit de 17e eeuw en een sfeervol ingericht museumcafé met ruim terras aan het park. Alle ruimtes zijn voorzien van wifi, beamer en scherm. Op maandag is het zelfs mogelijk het gehele museum exclusief voor uw gezelschap te huren.

Bij het Dolhuys is uw evenement in goede handen. Er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden  en op aanvraag is veel mogelijk. Uiteraard kunt u uw programma combineren met een bezoek aan het museum. Zeker bij evenementen waarbij reflectie of verandering een rol speelt biedt het museum met haar ‘reis door de geest’ een waardevolle en ontspannen verdieping.

Met een event in het Dolhuys steunt u bovendien het uitdragen van haar missie; het in beeld brengen van de mens in al haar facetten en het ter discussie stellen van stereotype beelden om zo een bijdrage te leveren aan erkenning, waardering en begrip voor mensen.

 

Neem alvast een kijkje

Reviews