Skip to content

Center Parcs Park Zandvoort

Contact

Trompstraat 2, 2041 JB Zandvoort

Informatie

Dichtbij het circuit en Amsterdam. De ideale omgeving voor uw verblijf, vergadering of bedrijfsfeest.

Overnachten
Park Zandvoort biedt u en uw gasten 418 cottages variërend van comfort tot zéér luxe VIP cottages, 112 gerenoveerde Premium hotelkamers en 2 luxe wellness suites in ons 4-sterren Center Parcs Strandhotel. Wij zoeken samen met u graag de meest geschikte accommodatie ten behoeve van uw (zakelijke) evenement. Naast onze reguliere cottage services verzorgen wij alle gewenste services op maat zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wilt u het groots aanpakken? Het is mogelijk het gehele park exclusief af te huren voor uw evenement.

Type accommodaties
Comfort Cottage
Premium Cottage
VIP Cottage
Hotelkamer
Mindervaliden Premium Cottage

Vergaderingen & Congressen
U zou niet verwachten dat u in deze omgeving midden in de duinen de beschikking heeft over een ruim Business Center welke op nog geen half uur rijden van Amsterdam Airport Schiphol, Amsterdam centrum gelegen ligt en slecht 10 auto minuten van Haarlem centrum. Daarbij zijn zowel Haarlem als Amsterdam zeer goed te bereiken met de trein en ligt het treinstation op slechts 10 minuten loop afstand van het park en hotel. Wij beschikken over een Business Center met 3 boardrooms en 4 middelgrote zalen. De middelgrote zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 2 grotere zalen of 1 grote zaal.

Trainingen & teambuilding
Waarom boekt u bij ons beter resultaat met uw trainingen en/of teambuilding? Omdat Park Zandvoort het beste van twee werelden voor u combineert. Professionele trainingen én spannende, unieke in- en outdoor-activiteiten, zoals Racing Clinics, Laser Battle, Beach Sports en nog veel meer.

Events
Ook voor uw bedrijfsfeest of jubileum biedt Park Zandvoort uitstekende mogelijkheden. Zo hebben wij een restaurant die ’s avonds afgehuurd kan worden speciaal voor uw evenement. In samenwerking met lokale partners zijn ook het strand en het Circuit interessante opties. En als wij iets niet hebben, dan regelen we het voor u!