Skip to content

Ambassador City Centre Hotel

Contact

Oude Groenmarkt 20, 2011 HL Haarlem

Informatie

Aan de voet van de beroemde Grote Kerk, ook wel de St. Bavokerk genoemd, ligt het sfeervolle 3-sterrenhotel Ambassador City Centre.

Het is een plek om je snel thuis te voelen, want net als thuis kun je hier 24/7 binnenwandelen. De receptie is altijd geopend. De sfeer laat zich het best omschrijven door gezellig en intiem en de hotelkamers hebben een monumentale uitstraling. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden precies het comfort wat je na een lange dag vergaderen nodig hebt.

Het Ambassador City Centre Hotel bevindt zich midden in het centrum van het pittoreske Haarlem. De 106 hotelkamers zijn gebouwd in historische panden, waarin de monumentale uitstraling en het nostalgische karakter van de binnenstad prachtig tot uiting komen.

Kom je met internationale gasten? Schiphol is slechts 15 kilometer van het hotel verwijderd. Door de ligging ontdek je de stad bovendien in een mum van tijd. Zo vind je in de directe omgeving diverse restaurants, gezellige cafés en beroemde musea zoals het Teylers Museum. Om de hoek van het hotel vind je bovendien de beste winkelstraat van Nederland.

Facts & Figures
Gelegen op 10 minuten loopafstand van station Haarlem Centraal
Parkeergarage de Appelaar op 5 minuten loopafstand
106 hotelkamers: standaard, superior, driepersoons- en familiekamers
Appartementen met keuken.