Tips van locals

lees of deel ze hier

Beleef Haarlem als een local. Ontdek de leukste plekjes, weg van de gebaande paden, en ontmoet Haarlemmers op hun favoriete hotspots. Of het nu gaat over shoppen, uitgaan, eten, drinken of cultuur snuiven met deze bewonerstips wordt je verblijf in Haarlem nóg verrassender. De meiden van Haarlem City Blog gaan als echte muggen (bewoners van Haarlem) op zoek naar bijzondere en gezellige plekjes in Haarlem. Daarnaast geven de Mugjes tips voor de kleinste bezoekers en bewoners van de stad.

Ben je zelf Haarlemmer en heb jij ook een interessante tip?

Deel hem hier!

Botermarkt

Door: Finn (30)

Een terrasje pakken op de botermarkt is voor mij bij lekker weer vaste prik. Maar het is sowieso een leuke plek, waar vaak markten zijn. Zo is er woensdag de antiek- en curiosamarkt, vrijdag de biologische markt en zaterdag de algemene markt. Ook als je zin hebt om de kroeg in de duiken, kun je terecht op de botermarkt. 

Lees verder

Wandelen in de Kennemerduinen

Door: Ingrid (27)

Ik vind het heerlijk om op een mooie dag te gaan wandelen in de Kennemerduinen. Het is een prachtig natuurgebied en je kunt lekker in het zonnetje zitten bij recreatieplas het Wed. Een bezoekje aan het Wed is ook leuk met kleine kinderen want het water is ondiep. 

Lees verder

Haarlemse hotspot

Door: Rosa (20)


De Jopenkerk! Een echte Haarlemse hotspot waar het altijd gezellig en druk is. Je hebt er een enorme variatie aan biertjes maar ook heerlijke wijnen. Je kan de ketels zien waar het bier in gebrouwen wordt en de locatie heeft gave glas in lood ramen. Een plek die je niet mag missen als je in Haarlem bent.  

Meer info over de Jopenkerk

Tips van locals

Tips?

Ben je zelf Haarlemmer en heb jij ook een interessante tip? 

Deel hem hier!