Kerstmarkt Haarlem

in de top 5 van Nederland

De Kerstmarkt in Haarlem is één van de grootste van ons land. In het tweede weekend van december
is de binnenstad volledig gehuld in kerstsfeer, staan er honderden kerstkramen en zingen koren mooie kerstliederen.

Op 9 en 10 december 2017 vindt de volgende Kerstmarkt in Haarlem plaats. 

Bekijk de sfeerimpressie

Plattegrond

De ruim 300 kramen staan opgesteld door het centrum van Haarlem. Op zaterdag staan de beste markten van Nederland op de Grote Markt en Botermarkt en staan de kerstkramen in de straten er om heen opgesteld. De bewaakte fietsenstallingen zijn bereikbaar. Het advies is om gebruik te maken van het openbaar vervoer via de 9292 app. 

Kom in de kerststemming

Tijdens de kerstmarkt klinken de kersthits uit de speakers, loopt er een Dickensorkest door het centrum, zijn er open raam concerten in de Gierstraat en treden er koren op. 

Op zondag treden er koren op in de Gravenzaal van het Stadhuis (gratis toegankelijk).

Win een kerstpakket

Leg op 9 of 10 december het meest sfeervolle moment tijdens de Kerstmarkt Haarlem vast en maak met jouw foto kans op een kerstpakket t.w.v. € 50,- samengesteld door de kooplieden van de Beste Markt van Nederland. Meedoen kan via de Facebookpagina/KerstmarktHaarlem. Upload jouw mooiste foto van de kerstmarkt en maak kans op een goed gevuld kerstpakket. 

Facebookpagina Kerstmarkt Haarlem

Haarlems Winterbierfestival

Tijdens het Kerstweekend organiseren Café Briljant en Jopenbier samen voor de vijfde keer het Haarlems Winterbierfestival! Kom naar het Hortusplein (Raaksgebied) en proef verschillende speciaalbieren die vanuit de houten chalets worden getapt. Proef, geniet en beleef de Haarlemse Winter!

De toegang is gratis.

Inschrijven

Inschrijven voor de Kerstmarkt Haarlem kan in de loop van 2017. Voor vragen kun je een mail sturen naar kerstmarkt@haarlem.nl.