Overnachten Honkbalweek

Je wilt natuurlijk niets missen van de Honkbalweek Haarlem en optijd bij de wedstrijd aanwezig zijn zonder de stress van het reizen daarnaar toe. Hoe fijn is het dan als je wakker wordt in Haarlem, heerlijk in je hotel of in de historische binnenstad van een ontbijtje kunt genieten. Of in de avond na een spannende wedstrijddag boven een heerlijk bord eten kunt uitpuffen of met je familie of vrienden kunt napraten over de wedstrijd in een van de cafés. 

Wedstrijdprogramma

Wil je geen wedstrijd van Nederland missen? Exact plannen wanneer welke wedstrijd is? Bekijk dan het gehele schema van het toernooi.

Bekijk het schema

Cafés in Haarlem

Haarlem heeft een groot aanbod aan cafés en leuke kroegjes. De stad staat bekend om het grote aanbod speciaalbieren bij bijvoorbeeld de Jopenkerk, Uiltjebar en In Den UIver.

Cafés in Haarlem

Eten in Haarlem

Haarlem staat bekend om het grote aanbod als het op lekker eten aankomt. Van broodjeszaak tot Michelinster restaurant, alles is er te vinden.
Waar je wat kunt eten? Dat hangt natuurlijk van je smaak af en waar je op dat moment zin in hebt. Bekijk het aanbod op de eten en drinken pagina.

 

Proef culinair Haarlem