Search
Close this search box.

Haarlem,

Dé plek voor jouw
zakelijke bijeenkomst

Haarlem
Convention Bureau

Bij Haarlem Convention Bureau voorzien wij je van onafhankelijk advies en informatie, zodat je altijd de perfecte accomodatie in Haarlem en omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen.

Maak gebruik van onze handige venue finder om eevoudig jouw ideale locatie te vinden, of neem direct contact met ons om voor persoonlijk advies op maat. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in zakelijk Haarlem? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
bedrijfsevenement

Welkom in Haarlem

Bij Haarlem Convention Bureau voorzien wij je van onafhankelijk advies en informatie, zodat je altijd de perfecte accomodatie in Haarlem en omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen.

Maak gebruik van onze handige venue finder om eevoudig jouw ideale locatie te vinden, of neem direct contact met ons om voor persoonlijk advies op maat. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in zakelijk Haarlem? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Een wereld van mogelijkheden

Haarlem Convention Bureau is de drijvende kracht achter het promoten van Haarlem als dé zakelijke bestemming voor meetings, evenementen, vergaderingen en congressen. Vanuit deze rol is het ons doel om de verbindende partij te zijn tussen Haarlemse ondernemers, bedrijven en eventlocaties. Met passie inspireren, adviseren en informeren we onafhankelijke bij het vinden van de perfecte locatie in de regio Haarlem.

We organiseren locatiebezoeken voor een kennismaking met Haarlem. 

We ondersteunen bij het plannen van zakelijke bijeenkomsten in Haarlem. 

We stimuleren samenwerkingen tussen verschillende partijen in de stad en regio.

Haarlem Convention Bureau brengt stad en regio samen en creëert zo een bruisende, zakelijke gemeenschap . 

Je kunt rekenen op accurate en waardevolle informatie voor zakelijke activiteiten. 

Locaties

Plan je event

Contact

"Bij Haarlem Convention Bureau streven we ernaar om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Neem daarom vandaag nog contact op en laat ons jouw helpen bij het zoeken van de perfecte locatie in het mooie Haarlem en omgeving."

Soorten evenementen

Ontdek de veelzijdigheid van Haarlem Convention Bureau en vind de perfecte locatie voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een congres, vergadering, evenement of iets anders bijzonders organiseert, wij staan klaar om je te helpen de ideale locatie te vinden in Haarlem en omstreken.

Ben je op zoek naar een mooie congreslocatie in Haarlem of omstreken? Haarlem Convention Bureau vindt altijd een unieke en bijzondere congreslocatie. Of je nu een kleinschalige congreslocatie zoekt of een grote locatie: ons uitgebreide aanbod van bijzondere congreslocaties en zaalverhuur maakt het organiseren van een congres eenvoudig. Wij begrijpen als geen ander dat een congreslocatie sterk bepalend is voor het slagen van de bijeenkomst die je organiseert. Haarlem is een veelgevraagde stad voor een congres. De stad is namelijk centraal gelegen in de Randstad en kent diverse unieke locaties, Ook de hotels in Haarlem bieden hier uitstekende faciliteiten voor.

Wil je een vergadering organiseren voor je bedrijf? Het is een slimme zet om bij Haarlem Convention Bureau advies in te winnen over passende locaties voor een vergadering. Een verandering van omgeving houd je scherp en Haarlem is voor bijna alle delen van het land goed bereikbaar. Een vergadering plannen op inspirerende en bijzondere vergaderlocaties is bevorderlijk voor de efficiëntie van de vergadering. Via ons vind je de meest sfeervolle en inspirerende vergaderlocaties van Haarlem!

Evenementenlocaties in Haarlem en omstreken vind je via Haarlem Convention Bureau. Wat voor evenement je ook organiseert, de perfecte evenementenlocatie is door ons snel gevonden. Wij hebben een veelzijdig aanbod van bijzondere evenementenlocaties voor onder andere een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of lancering van een nieuw product. Voor grootse evenementen of voor een klein en intiem evenement: voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste evenementenlocatie in Haarlem en omstreken.

Al eens onze meeting locaties in Haarlem geprobeerd? Een inspirerende ruimte maakt van jouw meeting een gegarandeerd succes! Wat vind je belangrijk voor een meeting locatie? Strak en zakelijk of eigentijds en vlot? Wij zorgen voor de beste meeting locatie die bij jouw team en doelen past!

Zoek je een unieke en ongebruikelijke locatie voor een speciaal project, een creatieve workshop, of een ander bijzonder evenement dat buiten de standaard categorieën valt? Bij Haarlem Convention Bureau zijn we er ook voor jouw unieke behoeften. Wij helpen je graag bij het vinden van een originele locatie die perfect past bij jouw bijzondere ideeën en plannen. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we zullen ons best doen om de ideale locatie voor je te vinden in Haarlem en omstreken. Wat je ook organiseert, wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het realiseren van je bijzondere evenement.

bedrijfsevenement

Relevante pagina's

Op de hoogte blijven?

Mis geen campagne, nieuws of activiteit door je aan
te melden voor de nieuwsbrief van Haarlem!

Aanmelden

Haarlem