Over ons

Bij Haarlem Convention Bureau streven we ernaar om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Neem daarom vandaag nog contact op en laat ons jouw helpen bij het zoeken van de perfecte locatie in het mooie Haarlem en omgeving.

Veelzijdig Haarlem

Van culturele smaakmakers als het Frans Hals en het Teylers museum tot sfeervolle boetieks in de Gouden Straatjes: in Haarlem kun je je dagenlang vermaken.

Altijd wat te doen

HAARLEM CONVENTION BUREAU

Sfeervol Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek: Haarlem heeft het allemaal. Van verscholen hofjes uit vervlogen tijden tot hippe concept stores. Van middeleeuwse kerk tot terras aan het water. Van Hollandse Meesters tot Franse sterrenchefs. Van antiekmarkt tot popconcert. Laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie. Geschiedenis Haarlem is een stad met een rijke geschiedenis. De plaats ontstond als geestnederzetting op een strandwal, waarover een landweg liep die het noorden van Holland met het zuiden verbond. Haarlem werd pas ‘echt’ een stad in 1245 met het ontvangen van de stadsrechten door graaf Willem II van Holland. Vanaf dat moment groeide Haarlem uit tot één van de belangrijkste steden van Nederland. In 2020 vieren we dat Haarlem 775 jaar bestaat. Haarlem in vogelvlucht Wil je meer weten over Haarlem? Bezoek Anno Haarlem! In de kelders van het stadhuis – het hart van de stad dat er al sinds de veertiende eeuw staat – ontdek je alles over de geschiedenis van Haarlem. Bekijk er bijvoorbeeld de animatiefilm Haarlem in vogelvlucht en zie hoe de imposante Grote of St. Bavokerk is gebouwd. Anno Haarlem bevindt zich naast VVV Haarlem aan de Grote Markt en is op donderdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. De toegang is gratis. Wil je graag meer weten wat de regio Haarlem allemaal te bieden heeft? Bezoek dan onze Visit Haarlem website.

Venuefinder

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Haarlem heeft het allemaal: een gezellig historisch centrum, beroemde musea, een grote diversiteit aan restaurants, unieke boetieks in de Gouden Straatjes en het strand om de hoek. Haarlem is dé perfecte plek voor een zakelijke bijeenkomst en is makkelijk bereikbaar in de Randstad.

Neem contact op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.

Een wereld aan mogelijkheden

Haarlem Convention Bureau is de drijvende kracht achter het promoten van Haarlem als dé zakelijke bestemming voor meetings, evenementen, vergaderingen en congressen. Vanuit deze rol is het ons doel om de verbindende partij te zijn tussen Haarlemse ondernemers, bedrijven en eventlocaties. Met passie inspireren, adviseren en informeren we onafhankelijke bij het vinden van de perfecte locatie in de regio Haarlem.

Bij Haarlem Convention Bureau voorzien wij je van onafhankelijk advies en informatie, zodat je altijd de perfecte accomodatie in Haarlem en omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Maak gebruik van onze handige venuefinder om eenvoudig jouw ideale locatie te vinden, of neem direct contact met ons om voor persoonlijk advies op maat. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in zakelijk Haarlem? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Haarlem

Conventions

Lorem Ipsum

Haarlem is een van de parels van Noord-Holland. Een plek waar stedelijke allure en de menselijke maat hand in hand gaan. Hier is nog tijd voor een persoonlijk praatje. Terecht is dit de hoofdstad van de provincie. Dicht bij de natuur vind je hier een grote variëteit aan musea, horeca en winkels. Deze historische stad verdient het om nationaal en internationaal in de schijnwerpers te worden gezet. Daar werken wij hard aan, elke dag weer.

Aan de basis van al onze activiteiten staat onze meerjarenstrategie 2022-2024. Hierin beschrijven we onze doelen, doelgroepen en de uitgangspunten van onze strategie. Ieder jaar vertalen we dit naar een jaarplan. Hierin staat concreet wat we dat jaar gaan doen. Onze plannen sluiten aan op de Toeristische Koers van de gemeente Haarlem.

Lorem Ipsum

Onze kernwaarden en focus op de vier pijlers liggen aan de basis van al onze activiteiten. In ons meerjarenplan beschrijven we onze plannen, doelen, doelgroepen en uitgangspunten. Dit vertalen we ieder jaar naar een jaarplan, waarin concreet staat wat we dat jaar gaan doen. Verder sluiten onze plannen aan op de Toeristische Koers van de gemeente Haarlem.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Haarlem

Aanmelden