Next stop:
Haarlem

De ideale bestemming voor
congressen, events en vergaderingen.

Waarom Haarlem?

Haarlem is ideale locatie voor het organiseren van zakelijke evenementen. Of je nu gaat vergaderen in Haarlem, een bedrijfsconferentie, een workshop, netwerkevenement of teambuildingactiviteit wilt organiseren, Haarlem biedt tal van voordelen en mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement.

Next stop: Haarlem

Gelegen in de buurt van Amsterdam, maar met een eigen karakter en charme, is Haarlem de perfecte locatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. Haarlem beschikt over een breed scala aan locaties, van intieme boetiekhotels tot moderne conferentielocaties. En dat allemaal in een sfeervolle omgeving vol met gezellige cafés en restaurants. Haarlem is uitstekend bereikbaar. De stad ligt vlakbij de hoofdstad en Schiphol. Haarlem beschikt over volop parkeergelegenheid. 

Er zijn diverse activiteiten te organiseren in en rond Haarlem, zoals een rondvaart over het Spaarne en een bezoek aan een van musea.

Kortom, Haarlem is de ideale zakelijke bestemming.

Een wereld van mogelijkheden voor jouw zakelijk evenement.

Haarlem heeft niet alleen een rijke geschiedenis waardoor het een aantrekkelijke destinatie is voor een breed publiek, maar we beschikken ook over uitstekende faciliteiten voor een bedrijfsevenement. Er zijn veel hotels en conferentiecentra in de stad die geschikt zijn voor evenementen van elke omvang.  

Of je nu op zoek bent naar een originele vergaderlocatie in het centrum van Haarlem of juist naar een moderne locatie aan de rand van de stad, HCB werkt samen met diverse partners en locaties, waardoor er altijd een locatie te vinden is die perfect past bij jouw wensen. Met een gunstige ligging nabij Schiphol, Amsterdam en het strand, is de regio Haarlem dé ultieme bestemming voor jouw toekomstige congres, bedrijfsborrel, workshop en meer.

We organiseren locatiebezoeken voor een kennismaking met Haarlem. 

We ondersteunen bij het plannen van zakelijke bijeenkomsten in Haarlem. 

We stimuleren samenwerkingen tussen verschillende partijen in de stad en regio.

Haarlem Convention Bureau brengt stad en regio samen en creëert zo een bruisende, zakelijke gemeenschap . 

Je kunt rekenen op accurate en waardevolle informatie voor zakelijke activiteiten. 

"Haarlem is een stad waar je je direct thuis voelt, of je er nu voor zaken, plezier of om te wonen bent. Er is voor ieder wat wils, van gezellige drukte in het centrum tot serene rust in de natuur. Na een dag door de pittoreske straatjes en hofjes te hebben gestruind, kun je ontspannen bij een zonsondergang op het strand of buiten de stilte opzoeken. Het maakt niet uit of je hier geboren bent of voor het eerst komt, in Haarlem kom je thuis. "

Soorten evenementen

Ontdek de veelzijdigheid van Haarlem Convention Bureau en vind de perfecte locatie voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een congres, vergadering, evenement of iets anders bijzonders organiseert, wij staan klaar om je te helpen de ideale locatie te vinden in Haarlem en omstreken.

Ben je op zoek naar een mooie congreslocatie in Haarlem of omstreken? Haarlem Convention Bureau vindt altijd een unieke en bijzondere congreslocatie. Of je nu een kleinschalige congreslocatie zoekt of een grote locatie: ons uitgebreide aanbod van bijzondere congreslocaties en zaalverhuur maakt het organiseren van een congres eenvoudig. Wij begrijpen als geen ander dat een congreslocatie sterk bepalend is voor het slagen van de bijeenkomst die je organiseert. Haarlem is een veelgevraagde stad voor een congres. De stad is namelijk centraal gelegen in de Randstad en kent diverse unieke locaties, Ook de hotels in Haarlem bieden hier uitstekende faciliteiten voor.

Wil je een vergadering organiseren voor je bedrijf? Het is een slimme zet om bij Haarlem Convention Bureau advies in te winnen over passende locaties voor een vergadering. Een verandering van omgeving houd je scherp en Haarlem is voor bijna alle delen van het land goed bereikbaar. Een vergadering plannen op inspirerende en bijzondere vergaderlocaties is bevorderlijk voor de efficiëntie van de vergadering. Via ons vind je de meest sfeervolle en inspirerende vergaderlocaties van Haarlem!

Evenementenlocaties in Haarlem en omstreken vind je via Haarlem Convention Bureau. Wat voor evenement je ook organiseert, de perfecte evenementenlocatie is door ons snel gevonden. Wij hebben een veelzijdig aanbod van bijzondere evenementenlocaties voor onder andere een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of lancering van een nieuw product. Voor grootse evenementen of voor een klein en intiem evenement: voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste evenementenlocatie in Haarlem en omstreken.

Al eens onze meeting locaties in Haarlem geprobeerd? Een inspirerende ruimte maakt van jouw meeting een gegarandeerd succes! Wat vind je belangrijk voor een meeting locatie? Strak en zakelijk of eigentijds en vlot? Wij zorgen voor de beste meeting locatie die bij jouw team en doelen past!

Zoek je een unieke en ongebruikelijke locatie voor een speciaal project, een creatieve workshop, of een ander bijzonder evenement dat buiten de standaard categorieën valt? Bij Haarlem Convention Bureau zijn we er ook voor jouw unieke behoeften. Wij helpen je graag bij het vinden van een originele locatie die perfect past bij jouw bijzondere ideeën en plannen. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we zullen ons best doen om de ideale locatie voor je te vinden in Haarlem en omstreken. Wat je ook organiseert, wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het realiseren van je bijzondere evenement.

vergaderen in haarlem

Relevante pagina's

Haarlem

Aanmelden