Skip to content

Een stad met zoveel geschiedenis inspireert

Op zoek naar een locatie voor een congres, meeting, evenement of vergadering? Haarlem Convention Bureau biedt een uniek aanbod locaties aan voor zakelijke bijeenkomsten en congressen in Haarlem en omstreken.

Welkom in Haarlem

HAARLEM CONVENTION BUREAU

Voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst is er een divers aanbod van locaties beschikbaar. Of het nu gaat om een evenementlocatie of een congreslocatie: bij Haarlem Convention Bureau ben je aan het juiste adres. Van moderne architectuur tot het oudste museum van Nederland. Van een kerk met duistere verhalen tot herenhuizen die de sfeer van toen ademen. Met de gunstige ligging dichtbij Schiphol, Amsterdam en het strand is regio Haarlem dé bestemming voor jouw toekomstige meeting, evenement of congres. Het Haarlem Convention Bureau adviseert en informeert onafhankelijk, zodat je altijd bij de juiste accommodatie in Haarlem en omstreken terechtkomt. Gebruik onze Venue Finder voor het vinden van jouw perfecte locatie of neem contact met ons op. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen zakelijk Haarlem? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Venuefinder

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Haarlem heeft het allemaal: een gezellig historisch centrum, beroemde musea, een grote diversiteit aan restaurants, unieke boetieks in de Gouden Straatjes en het strand om de hoek. Haarlem is dé perfecte plek voor een zakelijke bijeenkomst en is makkelijk bereikbaar in de Randstad.

Van vergader- tot evenementenlocaties

IN HAARLEM EN OMSTREKEN

Het Haarlem Convention Bureau zet de regio Haarlem op de kaart als zakelijke bestemming voor meetings, evenementen, vergaderingen én congressen. Dit zorgt voor verbinding tussen Haarlemse ondernemers, bedrijven en eventlocaties. Daarnaast inspireert, adviseert en informeert het Convention Bureau onafhankelijk bij het vinden van een passende locatie in de regio Haarlem.

Het Haarlem Convention Bureau is kort samengevat:

  • Organisator van FAM Trips (locatiebezoeken
  • Inspirator én adviseur
  • Prominente en relevante samenwerkingspartner
  • Verbinder voor stad en regio
  • Betrouwbaar en onafhankelijk kennisplatform

Contact

Soorten evenementen

HAARLEM CONVENTION BUREAU

Neem contact op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.