Skip to content

Haarlem, dé plek voor jouw zakelijke bijeenkomst

Op zoek naar een locatie voor een congres, meeting, evenement of vergadering? Haarlem Convention Bureau verwelkomt je met een uniek en uitgebreid aanbod aan locaties voor zakelijke bijeenkomsten en congressen in Haarlem en omgeving. 

Welkom in Haarlem

HAARLEM CONVENTION BUREAU

Ontdek de veelzijdigheid van zakelijke locaties bij Haarlem Convention Bureau. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende evenementlocatie of professionele congreslocatie, wij hebben precies wat je nodig hebt.

Met een gunstige ligging nabij Schiphol, Amsterdam en het strand, is de regio Haarlem dé ultieme bestemming voor jouw toekomstige meetings, evenementen en congressen. Niet alleen buiten de stad vind je geschikte locaties, ook in de oude binnenstad heb je talloze locaties die geschikt zijn voor een zakelijke bijeenkomst.

Bij Haarlem Convention Bureau voorzien wij je van onafhankelijk advies en informatie, zodat je altijd de perfecte accomodatie in Haarlem en omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen.

Maak gebruik van onze handige venue finder om eevoudig jouw ideale locatie te vinden, of neem direct contact met ons om voor persoonlijk advies op maat. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in zakelijk Haarlem? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Venue finder

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

"Bij Haarlem Convention Bureau streven we ernaar om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Neem daarom vandaag nog contact op en laat ons jouw helpen bij het zoeken van de perfecte locatie in het mooie Haarlem en omgeving."

Een wereld aan mogelijkheden

Van vergader- tot evenementenlocaties

Haarlem Convention Bureau is de drijvende kracht achter het promoten van Haarlem als dé zakelijke bestemming voor meetings, evenementen, vergaderingen en congressen. Vanuit deze rol is het ons doel om de verbindende partij te zijn tussen Haarlemse ondernemers, bedrijven en eventlocaties. Met passie inspireren, adviseren en informeren we onafhankelijke bij het vinden van de perfecte locatie in de regio Haarlem.

Het Haarlem Convention Bureau is kort samengevat:

  • Organisator van FAM Trips, waarbij we locatiebezoeken organiseren voor een kennismaking met Haarlem. 
  • Een bron van inspiratie en advies, waarbij we ondersteunen bij het plannen van zakelijke bijeenkomsten in Haarlem. 
  • Een prominente en relevante samenwerkingspartner, die samenwerking tussen verschillende partijen in de stad en regio stimuleert. 
  • Een verbindende factor die de stad en regio samenbrengt en zo een bruisende, zakelijke gemeenschap creëert. 
  • Een betrouwbaar en onafhankelijk kennisplatform, waar je kunt rekenen op accurate en waardevolle informatie voor zakelijke activiteiten. 

Contact

Soorten evenementen

HAARLEM CONVENTION BUREAU

Neem contact op

Rechtstreeks contact

Neem contact op met Pien Keizer. Zij adviseert je vrijblijvend over alle zakelijke mogelijkheden in Haarlem.